Scheepvaart

Foresta Trading bv is gespecialiseerd in pompen en appendages voor de beroepsscheepvaart, met name de binnenvaart. Daarnaast zijn wij preferred business partner van Victor Pumps. De scheepvaart pompen van Victor Pumps staan voor kwaliteit. Als dé van Victor zijn wij uw aanspreekpunt voor de gehele Europese beroepsscheepvaart.

Doordat wij kunnen putten uit 20 jaar praktijkervaring in deze markt kunnen wij u adviseren op het gebied van pompen, ballast/stripping ejectors, hydrofoor installaties en afsluiters voor alle typen schepen.
Het uitgangspunt is, dat de eindgebruiker een werkbaar systeem heeft.

 Door vanuit de eindgebruiker de redeneren zorgen wij voor een op maat gemaakte oplossing. Naast ons advies en de levering van onze producten kunt u ook bij ons terecht voor o.a. :

  • Nieuwbouw
  • Onderhoud
  • Reparatie
  • Revisie
  • Service

 Al onze producten en diensten moeten uiteraard volledig voldoen aan de wetten en regels van de Inspectie Verkeer en Waterstaat (N.S.I.). Dat geldt ook voor de eventuele klassen bureau’s zoals Bureau Veritas (B.V.), Germanischer Lloyd (G.L.), Lloyd’s Register (L.R.). En als laatste de Duitse wetgeving vertegenwoordigd door de  Schifffs-untersuchungskommission (S.U.K.).

One Stop Shop:

Voor zowel droge lading, beun- en tankerschepen kunnen wij u voorzien van een compleet advies. U kunt bij ons terecht voor alle verschillende toepassingen van scheepvaart pompen en appendages, tot zelfs de complete levering daarvan.

Benieuwd hoe we dat doen?  Neem dan contact met ons op!

Eén telefoonnummer, één aanspreekpunt, één leverancier.