Dekwaspomp

Een voorbeeld van een standaard dekwaspomp is de Victor S60+50G31T. Deze pomp en de onderdelen zijn bij ons standaard uit voorraad leverbaar.

Als de preferred business partner van Foresta Trading voor de beroepsscheepvaart, presenteren we met trots de hoogwaardige dekwaspompen van Victor Pumps. Onze dekwaspompen bieden betrouwbare en efficiënte oplossingen voor het reinigen van het dek aan boord van jouw schip.

Bij Victor Pumps begrijpen we de specifieke behoeften van de beroepsscheepvaartsector als geen ander. Onze dekwaspompen zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van de industrie. Met goede prestaties en een duurzame constructie zorgen ze voor een grondige reiniging van het dek, ongeacht de omstandigheden.

Wij begrijpen dat betrouwbaarheid, duurzaamheid en rendement van cruciaal belang zijn in de beroepsscheepvaart. Daarom voldoen al onze dekwaspompen aan de hoogste kwaliteitsnormen en worden ze vervaardigd met hoogwaardige materialen. Dit garandeert een lange levensduur van de pompen, zelfs in veeleisende maritieme omgevingen.

Als preferred business partner van Foresta Trading staan we klaar om je te ondersteunen bij het selecteren van de juiste dekwaspomp voor jouw specifieke behoeften. Ons deskundige team biedt advies op maat en begeleiding om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke oplossing krijgt die aansluit bij jouw schip en operationele vereisten. Daarnaast hebben wij altijd een ruime voorraad aan pompen en onderdelen. Zo kunnen wij u altijd en overal van service voorzien.

Neem vandaag nog contact op met ons op en ontdek hoe onze hoogwaardige dekwaspompen jouw scheepvaartactiviteiten kunnen verbeteren. Vertrouw op onze expertise en betrouwbare oplossingen om het dek van jouw schip efficiënt en effectief schoon te maken. Kies voor de dekwaspompen van Victor Pumps en ervaar de kwaliteit en prestaties die jouw schip verdient.

dekwaspomp

Dekwaspomp: Victor S60+50G31T

De Victor S60+50G31T is een standaard dekwaspomp uit het programma van Victor Pumps die vaak geselecteerd wordt voor deze toepassing.
Zowel de pomp als de onderdelen zijn bij ons standaard uit voorraad leverbaar.
Aan welke eisen moet uw dekwaspomp voldoen?

Neem contact met ons op voor een op maat gesneden advies en een snelle, werkende oplossing.

 

Bekijk hier de specificaties van deze koelwaterpomp.

Voor de prestatiecurve: klik hier.

Wilt u de afmetingen controleren?
Klik hier voor de pomp met flensaansluiting.
Klik hier voor de pomp met draadaansluiting.

Bent u opzoek naar een 3D-tekening van deze pomp?
Neem een kijk op deze pagina van de eigen website van Victor Pumps S.R.L.
Daar staan o.a. de .stp en .dxf bestanden online.