Service

Service

heeft bij Foresta Trading bv de hoogste prioriteit. Onze service gaat verder dan alleen de levering van een pomp en de daarbij behorende onderdelen. Het is het belangrijkste onderdeel van ons hele concept. Zonder service geen continuïteit binnen uw proces of onderneming.

Foresta Trading is in staat een snelle respons te hebben op uw vraag. Wanneer u met spoed hulp nodig heeft, staan wij klaar. En is er geen haast bij geboden, maar is het probleem gewoon erg complex? Wij zorgen ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.
Daarnaast zijn wij in geval van nood gewoon 24 uur per dag bereikbaar!

Reparatie & revisie

Voorafgaand aan een revisie/reparatie inspecteren wij de pomp uitvoerig en kijken vooral naar mogelijke oorzaken van defecten, de uitslag hiervan overleggen wij met u. Hierdoor weet u in de toekomst storingen of defecten te voorkomen. Het voorkomen van dergelijke problemen is namelijk in veel gevallen een fijne besparing. Goed onderhoud en advies werkt in uw voordeel!  Service Reparatie RevisieNaast service in onze werkplaats kunnen wij ook service verlenen “in het veld”. Voor de beroepsscheepvaart is dit een absolute vereiste.
Naast service aan Victor pompen wordt er ook service geleverd aan andere merken pompen. Hierdoor kunt u allerlei soorten opdrachten door ons bedrijf laten uitvoeren. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Zwets Pompen

In 2017 is Zwets Werkendam B.V. failliet verklaard. Nog steeds zijn er veel ZW pompen in gebruik in de scheepvaart, weg- en waterbouw, industrie en de brandbestrijding. Hierdoor vragen veel eindgebruikers zich af waar zij terecht kunnen voor kwalitatief onderhoud en service. Geldt dit voor u? Dan hebben wij goed nieuws!

De fabriek van Zwets heeft Foresta Trading aangewezen als dé partij voor service/onderhoud vragen m.b.t. ZW pompen. Wij kunnen u helpen wanneer u:

  • een ZW pomp wilt kopen, onderhouden of repareren.
  • onderdelen zoekt voor uw ZW pomp.
  • Advies wilt over uw ZW pomp.

Zowel de onderdelen, als de pompen zelf zijn bij ons meestal uit eigen voorraad leverbaar.

Voor de ZW beta, ZW Delta en de ZW Jetting geldt dat 95% van de onderdelen overeenkomen met Victor onderdelen. Omdat Foresta Trading dé partner van Victor is, zijn wij bij uitstek geschikt om u te helpen met alles wat betrekking heeft op uw Zwets Werkendam producten.

Kijk op onze pagina om met ons in contact te komen!