Victor Pompen

Foresta Trading bv is preferred business partner van Victor Pumps. Hierdoor hebben wij altijd een ruime voorraad aan pompen en onderdelen en zijn wij betrokken bij het innoveren en verbeteren van het pompen programma.

Preferred Business Partner

Foresta Trading bv is de preferred business partner van Victor Pumps voor de Europese markt. Daardoor zijn wij hét aanspreekpunt voor alles m.b.t. Victor pompen!
Dit betekent dat alle pompen en onderdelen, van 1″ tot 6″, standaard bij ons op voorraad zijn. Zo kunnen wij u als snelste in de markt bedienen.

Je kunt bij ons terecht voor de aanschaf van deze pompen en de gerelateerde onderdelen. Maar natuurlijk ook voor service, reparatie, revisie, periodiek onderhoud en advies!

Victor Victor Pomp Victor Pump Victor Pumps

Wij staan dagelijks in contact met de fabriek van Victor in Italië. Door onze jarenlange praktijkervaring in de binnenvaart en onze kennis van de pompen van Victor zijn wij meer dan zomaar een leverancier. Samen met de fabriek werken wij continu aan het verbeteren en vernieuwen van de producten van Victor. De ervaringen vanuit onze klanten en onze eigen monteurs zorgen ervoor dat wij weten wat er speelt in de markt. Zo zorgen wij ervoor dat wij klaar zijn voor de toekomst.

Producten

Victor Pumps is een toonaangevende producent van twee bekende soorten pompen:

Victor S-Pomp:

Zelfaanzuigende centrifugaalpompen met open waaier.

Aanbevolen voor bijtende en/of schurende vloeistoffen. Te gebruiken met gietijzer, brons, aluminium of roestvrij staal, wat lucht mag bevatten.
De pomp kan zich boven, aan de zijkant of onder de vloeistof bevinden.
Sommige pompgroottes kunnen zichzelf oppompen tot de fysieke limiet van 8 meter.
Ook verkrijgbaar in ATEX uitvoering.
Beschikbaar in vele verschillende versies, afhankelijk van de specifieke toepassing. Vraag ons gerust naar het juiste advies voor uw situatie!

Victor R-Pomp:

De Victor R-pompen zijn tandrad pompen voor vloeistoffen met elke viscositeit en temperatuur.

De vloeistoffen kunnen bijtend, schurend en gevaarlijk voor het milieu zijn.

Niet pulserende constante stroom, dus geen trillingen op fittingen, kleppen of koppelingen. Volledige uitvoeringen zijn beschikbaar in beide draairichtingen. U kunt deze pomp ook aanvragen met verwarmingsmantels, met poorten op 90° of 180°.

Heavy-duty constructie geoptimaliseerd voor zeldzaam onderhoud.  Met name gebruikt voor overdracht, dosering, verwerking, laden en lossen. In de chemische, inkt-, verf-, constructie-, chocolade- en olie-industrie, in raffinaderijen en opslagfaciliteiten.

Ook verkrijgbaar in ATEX uitvoering.

Deze pompen worden geleverd in vele verschillende materialen, afhankelijk van de specifieke toepassing.

Wilt u meer weten over Victor pompen? Of heeft u vragen over een specifiek model of toepassing? Wij voorzien u graag van advies! Klik hier om naar onze contact pagina te gaan.

Over het merk Victor

Vittorio Varisco is de oprichter van dit familiebedrijf, toen nog Varisco Pumps. Hij begon in 1948 met de productie van zelfaanzuigende centrifugaalpompen. In de jaren ’50 kwam daar de productie van tandradpompen bij. Jarenlang bleef het bedrijf groeien en Varisco bleef internationaal relevant in diverse sectoren. Sinds de jaren ’90 is het bedrijf actief onder de naam: Victor Pumps.

Vandaag de dag kan Victor Pumps pronken met een toenemend aantal gespecialiseerde medewerkers en een moderne productiefaciliteit.

Victor Pumps kent 2 belangrijke regels die hun aanpak bepalen:

  1. “Onze resellers zijn de ogen van ons bedrijf”
  2. “Een tevreden klant is ons doel!”

onze producten

Druk op de onderstaande knop als u meer wilt weten over de producten die wij leveren en welke merken wij vertegenwoordigen.