Vacature Monteur

Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega! Vanwege aanhoudende groei zijn wij per direct op zoek naar een monteur!
Ben jij opzoek naar een leuke, vaste baan in een hecht en klein team? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet! Lees hier wat je van ons, en van de functie, kan verwachten.

Wat worden jouw werkzaamheden?

 • Het repareren, reviseren, vervangen, testen en plaatsen van pompen, ejectors, hydroforen en meer.
 • Binnendienst: Het uitvoeren van reparatie -en revisiewerkzaamheden. Het op orde houden van de werkplaats en de voorraad.
 • Buitendienst: Het uitvoeren van verschillende werkzaamheden op locatie van de klant.
 • Beschikbaar zijn voor storingsdiensten in geval van nood (heel uitzonderlijk).
 • Zelfstandig inplannen van afspraken op locatie.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Auto van de zaak
 • Telefoon + abonnement van de zaak.
 • Goed salaris in overleg o.b.v. jouw ervaring en kennis.
 • Vast contract na 6 maanden, bij goede inzet en resultaten en bij een wederzijdse klik.

Waar zijn wij naar op zoek en wat zijn onze eisen?

 • Een echte doorzetter. Geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • Ervaring met het repareren, reviseren, vervangen, testen en plaatsen van pompen en aanverwante producten. Denk aan: ejectors, hydroforen, elektromotoren, terugslagkleppen, wierbakken en meer.
 • Rijbewijs B, vereist.
 • In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal. Duits en/of Engels is een pre!
 • Wij stellen het op prijs als je duidelijk kunt motiveren waarom je juist bij ons of deze sector zou willen werken.

Wie zijn wij?

Ons kantoor en werkplaats zijn gevestigd in Tiel. Daar werken wij in een hecht en klein team aan het blij maken van onze klanten en partners.
Alles wat wij doen bij Foresta Trading is gebaseerd op de lange termijn. Zo behandelen wij onze klanten en partners, maar zeker ook onze collega’s.
Door deze manier van werken hebben wij ons omringd met mensen die op een prettige manier te werk gaan.
Één van de belangrijkste pijlers van onze manier van werken is kwalitatief werk afleveren. Wij willen dat onze klanten op ons kunnen rekenen.
Dat geldt voor de producten die wij verkopen, maar natuurlijk ook voor de diensten die wij verlenen. Duidelijke communicatie is hier van groot belang.
Als monteur krijg je dus de tijd en ruimte om de situatie goed op te lossen en daarmee de klant helemaal tevreden achter te laten.

Foresta Trading is de nummer 1 in de binnenvaart m.b.t. pompen. Dankzij onze prestaties zijn wij preferred business partner van Victor Pumps geworden.
Victor Pumps is de standaard in de binnenvaart.
Dankzij de goede relaties met onze partners worden wij zelfs betrokken in de ontwikkeling van nieuwe producten!
Door die kennis, én ons netwerk, hebben wij dus altijd een goed antwoord op de uiteenlopende vragen die dagelijks voorbij komen.

Deze vacature is ook op onze Facebook pagina gedeeld.
Delen met uw netwerk wordt erg gewaardeerd! Acquisitie n.a.v. deze vacature daarentegen niet.

Meer nieuws berichten

 

mbs Variatie

Vorig jaar is de mbs Variatie opgeleverd.Dit nieuwbouw project werd afgebouwd door scheepswerf Poppen.Wij wensen familie Visser en de bemanning van de mbs Variatie een behouden vaart! Foresta Trading leverde de volgende producten: 2x F.T. VICTOR 2” dekwaspomp /...

mbs Roma

De mbs Roma is vorig jaar omgebouwd tot beunschip.Dit project werd afgebouwd bij Tinnemans Floating Solutions B.V in Maasbracht.Wij wensen Frank Vermaas en de bemanning van de mbs Roma een behouden vaart! Foresta Trading leverde de volgende producten en diensten....
Stichting Opvang De Ezelsocieteit

Open dag: Stichting Opvang De Ezelsociëteit

Sinds 2020 zijn wij sponsor van Stichting Opvang de Ezelsociëteit.Onder andere de ezels Goofert en Cobie zijn door ons geadopteerd. Op zaterdag 3 juni 2023 organiseert Stichting Opvang de Ezelsociëteit een open dag.Wij nodigen u van harte uit voor deze gezellige...
mts Brinjal

mts Brinjal

De mts Brinjal is afgebouwd bij de scheepswerf van TeamCo Shipyard in Heusden.Deze tanker is 110 meter lang, 15 meter breed en heeft een tonnage van 4.446.Wij wensen de eigenaren en de bemaning van de mts Brinjal een behouden vaart! Op 2 juli 2020 heeft de...
mts van Dyck

mts van Dyck

De mts van Dyck is afgebouwd bij de scheepswef van Dolderman in Dordrecht.Deze tanker is 110 meter lang en 11,50 meter breed.Wij wensen de eigenaren en de bemaning van de mts van Dyck een behouden vaart! Op 2 juli 2020 heeft de Binnenvaartkrant een artikel geschreven...